Lunula Laser

Lunula Lasern är den enda lasern som är FDA-godkänd för Nagelsvamp!      Mer info här!

Ca 10 % lider av nagelsvamp och de behandlingsmedel som finns på marknaden har en ungefär 30% verkningsgrad, lunula lasern har i kliniska studier hela 90 %.

Lunula lågenergilaser ökar läkningsförmågan i naglar och vävnaden runt omkring och är konstruerad att bekämpa nagelsvamp. Dock har kliniska studier påvisat att den även är effektiv på andra besvär som t.ex. psoriasis naglar, och skadade naglar läker snabbare. Effekten av 635 nm är en ökning av blodtillförseln i foten och underbenet, vilket påverkar läkning och uppbyggnad av vävnad. Doppler ultraljud före och efter behandling visa en tydlig ökning av blod i området. Därav har den effekt vid t.ex. dålig cirkulation, sårläkning, neuropati hos diabetiker, psoriasisartrit, seninflammationer, hälsporre, artros, slö nagelutväxt, nagellossning.

Behandlingen är snabb, enkel, smärtfri, ingen rehabilitering, inga biverkningar och 100% säker.

Mer Fakta:

Lunula en Low Lewel Laser s.k kall laser med dubbel diod.

En röd laser (635nm) som gör så att ATP produceras och omvandlas till kväveoxid. Kväveoxid vidgar blodkärl, så blodflödet ökar vilket leder till ökat immunförsvar och bättre läkning. Ljuset går djupt ner i vävnaden.

En violett laser (405nm) som ökar produktionen av reaktiva syrearter (ROS) som omvandlas till väteperoxid som är antiseptiskt och bryter ner mikroorganismer och svamp. Ljuset når nagelbädd och matrix.

Välj behandling

Nagelsvamp? Fungicheck!

Osäker på om det är nagelsvamp, vi tar svampprov (Fungicheck)på kliniken med svar på 10 min. Finns som enskild behandling på 15 min. eller till rabatterat pris i samband med annan behandling.

Pris Lunula laser behandling: (Kan endast bokas via oss på kliniken)

15 min  / gång   (1 fot)

30 min / gång  (2 fötter)

Lunula 15 min Stämpelkort 4 gånger

Lunula 30 min Stämpelkort 4 gånger

Du bör ej använda Lunulalaser om:

  • du är gravid
  • har pågående cancerbehandling och 6 mån. därefter.
  • du är ljuskänslig